5 ANI GARANȚIE DAEWOO – ÎNCREDERE ÎN TEHNOLOGIA COREEANĂ

5 ANI GARANȚIE DAEWOO – ÎNCREDERE ÎN TEHNOLOGIA COREEANĂ

Campania promoțională “5 ani garanție Daewoo – Încredere în tehnologia coreeană” se desfășoară la nivel național, în perioada 15 februarie 2017 – 15 mai 2017, în magazinele partenere participante (cele care comercializează aparate electrocasnice marca Daewoo Electronics).

Activarea garanției de 5 ani (2 ani garanție standard + 3 ani garanție extinsă) se poate face până la data de 14 iunie 2017 inclusiv, în caz contrar, rămâne valabilă numai garanția standard de 2 ani.

Pentru a participa la această promoție trebuie să achiziționați cel puțin un aparat electrocasnic marca Daewoo Electronics, din urmatoarele categorii: aparate frigorifice, cuptoare cu microunde și aspiratoare, în perioada 15 februarie 2017 – 15 mai 2017. Din această campanie fac parte doar produsele menționate în regulamentul acesteia.

Pentru activarea și înregistrarea garanției extinse trebuie să trimiteți datele personale și datele de identificare ale produsului pâna la data de 14 iunie 2017 inclusiv, folosind una dintre modalitațile de înscriere specificate mai jos. Aceste date sunt disponibile în regulamentul campaniei, în cadrul formularului online disponibil pe site-ul www.daewoo-electronics.ro la adresa extragarantie.daewoo-electronics.ro și în flyer-ul destinat acestei campanii.

Modalitați de transmitere a datelor necesare pentru obținerea extragaranției:
• Formular online: extragarantie.daewoo-electronics.ro
• Poștă: Bulevardul Ion Ionescu de la Brad, Nr. 61-63, Et. 2, Ap. 9, Sector 1, 013812, București, România

Pentru completarea formularului disponibil online, va rugăm să accesati unul dintre următoarele link-uri, în funcție de categoria din care face parte produsul achiziționat de dumneavoastră:
Aparate frigorifice Daewoo
Cuptoare cu microunde Daewoo
Aspiratoare Daewoo

Descarcă de mai jos documentele specifice campaniei “5 ani garanție Daewoo – Încredere în tehnologia coreeană”:

Regulamentul oficial al campaniei “5 ani garanție Daewoo – Încredere în tehnologia coreeană”

Flyer 5 ani garanție Daewoo

Vă mulțumim pentru încrederea în produsele Daewoo Electronics!

Distribuie!9 thoughts on “5 ANI GARANȚIE DAEWOO – ÎNCREDERE ÎN TEHNOLOGIA COREEANĂ”

 • Buna ziua!am achizitionat o combina frigorifica RN308RDQM din magazinul Auchan Pitești pe data de 10 sept 2017 și nun știu procedura pentru a primi cei 5 ani de garanție. Nr facturii este 08222968.Mă puteți ajuta,va rog?

 • Buna ziua,am cumparat ieri un aspirator ASPRCC-120R de la altex constanta zona bratianu ,mall cora, cu nr de tranzactie 181 si nu stiu unde sa intru sa activez garantia extra de 3 ani.ma puteti ajuta?

 • Buna seara! Astazi am cumparat un cuptor cu microunde din Altex Buzau si as dori sa stiu unde pot intra pentru a putea prelungi garantia. Multumesc anticipat

 • Bună ziua, am achiziţionat în data de 01.12.2017 , de la Carrefour Grand Arena, o maşină de spălat rufe dwd hc9241b convins fiind că garanţia acestui produs este de 5 ani. Produsul a fost livrat în data de 04.12.2017 şi, ulterior, în data de 06.12.2017 m-am prezentat la magazin în vederea completării formularului de garanţie a produsului. Garanţia menţionată în formular pentru acest produs este de 5 ani dar funcţionarul din magazin, care a completat datele în acest formular, a precizat că garanţia produsului este de 2 ani.
  Drept urmare , vă rog să-mi comunicaţi dacă produsul cumpărat în data de 01.12.2017, respectiv maşina de spălat rufe dwd hc9241b, are garanţia de 2 ani, 3 ani sau 5 ani.
  Totodată, vă rog să-mi comunicaţi modalitatea prin care pot rezolva amiabil această problemă, întrucât, în situaţia în care garanţia produsului nu este de 5 ani şi având în vedere faptul că acest produs se comercializează la data prezentei de către alţi agenţi economici cu garanţia precizată clar de 5 ani, consider că decizia mea cu privire la achiziţionarea acestui produs a fost viciată de prezentarea neconformă cu realitatea a ofertei.
  Vă mulţumesc şi aştept cu interes răspunsul dvs.

 • buna ziua as dori daca se poate sa fiu contactat telefonic pentru mai multe informatii. multumesc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *