Contează ce tip de frigider aleg?

Contează ce tip de frigider aleg?

Investind într-un frigider eficient, nu doar că poți reduce consumul de energie, dar alegi tehnologii care să îți păstreze alimentele în siguranță și proaspete pentru un timp îndelungat. Având în vedere că trebuie să funcționeze 24 de ore pe zi, 365 de zile pe an, sunt printre cele mai mari consumatoare de energie electrică. Mai mult, cercetările arată că aparatele frigorifice sunt responsabile de aproximativ 7% din factura medie la curent; așadar, contează foarte mult ce tip de frigider alegi când vrei să renunți la cel vechi sau când ai nevoie de un aparat frigorific în noua ta casă.

  De exemplu, un produs Daewoo va face din bucătăria ta un loc în care designul și calitatea merg mereu mână în mână. În ultimii 40 de ani ne-am specializat pe partea de refrigerare, însă ne-am dedicat mult din acest timp și pe partea de prezentare a produselor prin combinarea celor mai sofisticate tehnologii cu cele mai noi trenduri.

  Aparatele frigorifice cu Perfect NoFrost oferă o calitate net superioară de refrigerare. Acest sistem împiedică producerea de gheață în aparat, menținând în același timp și o temperatură constantă. Agentul termic va fi transmis prin curenți de aer rece; întrucât este aer și nu particule de apă, aparatul nu va trebui dezghețat periodic, iar pungile nu se vor lipi între ele în congelator. Cu o capacitate de congelare de 5 ori mai puternică decât în alte sisteme, acum nu vei mai fi nevoit să cureți gheața de pe peretele aparatului frigorific.

  În plus, Daewoo este un brand conștient de responsabilitatea sa față de mediu, iar pentru a preveni consumul de energie combină un compresor extrem de eficient cu sistemul Digital Smart Control. Acestea contribuie și la reducerea sumelor de pe facturile de curent, deoarece aparatele frigorifice din clasa energetică A++ consumă cu până la 29% mai puțin decât produsele similare din clasa A+.

  Descoperă produsele Daewoo cu Perfect NoFrost și clasa energetică A++.

  Cum să menții sau să crești eficiența frigiderului tău?

1. Plasează-l într-o zonă mai răcoroasă a bucătăriei – un frigider va funcționa la capacitate maximă atunci când este ferit de razele directe ale soarelui sau de căldura emanată de orice mașină de gătit.

2. Umple-l cu alimente – asigură-te că frigiderul este cât mai plin sau alege un aparat cu o capacitate mai mică. În acest fel, aparatul nu utilizează energie electrică pentru a menține aerul rece în interior.

3. Nu așeza frigiderul prea aproape de perete – are nevoie de aproximativ 2 cm de spațiu în spate pentru a favoriza o ventilație corectă.

4. Depozitează doar alimente reci în frigider – asigură-te că mâncarea s-a răcit complet înainte de a o plasa în frigider. Dacă pui hrană caldă în aparat, acesta trebuie să își dubleze consumul pentru a o răci.

5. Menține ușa închisă – indiferent ce tip de frigider ai ales, acest sfat e cel mai evident și cel mai ieftin mod de a reduce consumul de energie. Cu cât mai mult aer rece iese din frigider, cu atât mai mult timp și energie sunt necesare pentru a readuce interiorul la temperatura prestabilită.

Perfect NoFrost Daewoo: FRESH, HEALTHY & HAPPY

Distribuie!1 thought on “Contează ce tip de frigider aleg?”

  • Am achizitionat in data de 7.10.2019 o combină frigorifică marca Daewoo, model RN-309RDQW, serie produs TR193ED1690024, bon fiscal seria DB4800004615, comerciant Dedeman Focșani. Vă rog să mă sprijiniți cu obținerea extragarantiei.
    Vă mulțumesc anticipat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *