De ce aș alege un aspirator cu filtrare prin apă?

De ce aș alege un aspirator cu filtrare prin apă?

Aspiratoarele Daewoo cu filtrare prin apă devin din ce în ce mai populare. S-ar putea să vă întrebați dacă merită investiția și care este diferența dintre aceste aspiratoare și cele clasice, așa că astăzi vorbim despre cele mai importante aspecte ale acestor minunate gadgeturi!

Aspiratoarele cu filtrare prin apă sunt tentante, fără îndoială, pentru că fac o treabă excelentă la curățare. Dacă suntem onești, deși există multe diferențe între aspiratoarele convenționale și cele cu filtrare prin apă, ambele sfârșesc prin a face aproape același lucru: aspirarea murdăriei. Principala diferență este în eficiență și sistemul de filtrare.

Un aspirator obișnuit absoarbe murdăria și folosește un filtru pentru a reține praful aspirat în sacul de colectare, deși de cele mai multe eliberează mare parte din particulele fine de praf în aerul din încăpere. De cealaltă parte, aspiratoarele cu filtrare prin apă, utilizează apa pentru a filtra murdăria și reziduurile, dar reține aproape 100% din ceea ce este aspirat, păstrându-se un aer curat și proaspăt în locuința dumneavoastră. Un alt avantaj imens este că filtrul de apă nu va reține doar particulele de praf, ci și bacteriile, particulele de polen sau mucegai, fiind extrem de benefic mai ales pentru persoanele sensibile la alergeni sau persoane ce suferă de astm.

În plus, aspiratoarele obișnuite sunt utilizate strict pentru zone uscate, dar aspiratoarele cu filtrare prin apă nu au nicio problemă să curețe și lichide (apă, lapte, ulei etc.). De asemenea, ele funcționează pe aproape orice fel de suprafață din casă, făcându-le foarte versatile pentru o varietate de aplicații.

Aspiratoarele cu filtrare prin apă de la Daewoo au o putere maximă de 1400 W și recipient pentru apă detașabil cu o capacitate de 4 litri. De asemenea, sunt prevăzute și cu filtru HEPA, 4 nivele de control al puterii și un set complet de accesorii pentru o curățare cât mai ușoară.

Mai mult, aceste aspiratoare au două funcții ce joacă un rol esențial în curățarea perfectă a casei dumneavoastră: funcția de suflare și aromatizare.

Funcția de suflare este ideală în curățarea locurilor, produselor, obiectelor ce au fost păstrate deoparte o perioadă mai lungă de timp. Sunt folositoare și dacă aveți de curățat praf, acarieni, pânză de păianjen de pe un mobilier vechi sau componente de calculator.

aromatizing

Funcția de aromatizare este ideală dacă v-ați săturat de momentele în care faceți curățenie, dar rămâne în urmă un miros neplăcut de praf. Funcția de aromatizare vă vine în ajutor, iar aerul rezultat în urma aspirării va avea un miros plăcut, proaspăt, deoarece înainte de evacuare este filtrat prin apă.

Aspiratoarele cu filtrare prin apă au început să câștige teren în industria de curățare. Ele nu sunt doar aspectuoase, ci și foarte ușor de utilizat cu efort minim. Deși costă puțin mai mult decât aspiratoarele obișnuite, acestea merită în totalitate investiția.

Aruncați o privire peste modelele Daewoo (www.daewoo-electronics.ro) și alegeți ce vi se potrivește mai bine!

Distribuie!Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *