Noutăți din domeniul electrocasnicelor Daewoo

De ce să alegi aparatele de aer condiționat Daewoo

De ce să alegi aparatele de aer condiționat Daewoo

Fiind unul dintre cei mai importanți furnizori de electronice din lume, Dongbu Daewoo Electronics produce și comercializează aparate frigorifice, mașini de spălat, cuptoare cu microunde, aparate de aer condiționat, televizoare și alte aparate de uz casnic de peste 30 de ani. Experiența ne-a dus de foarte multe ori în  situații care au permis dezvoltarea unor tehnologii extraordinare la aparatele noastre. Mai jos veți găsi câteva din avantajele cheie prezente la aparatele de aer condiționat Daewoo.

Avantaje cheie aer condiționat Daewoo:

 1. Motor DC cu inverter – variză viteza de rotație a compresorului, fiind o metodă precisă de a menține temperatura setată de dumneavoastră. Motorul DC folosește forța magnetică pentru a acționa compresorul. Acest lucru poate reduce consumul de energie dramatic comparativ cu motoarele noninverter convenționale. Un aer condiționat cu inverter încetinește automat și opereză la capacitatea adecvată după atingerea temperaturii setate, fără a consuma resurse energetice suplimentare.
 2. Senzor I Feel – Senzorul din telecomandă transmite automat temperatura ambientală către aparatul de aer condiționat
 3. Oscilare în 4 direcții – Clapeta poate fi ajustată vertical și orizontal, pentru a asigura un aer confortabil în fiecare colț al camerei
 4. Rază largă de acțiune – Cu o tehnologie inovatoare de furnizare a aerului, aparatele de aer condiționat Daewoo pot asigura un volum mare de aer pentru a acoperi toate colțurile camerei
 5. Consum mic de energie – Aparatele de aer condiționat Daewoo sunt dezvoltate în așa fel încât în modul Power Saver să aibă un consum ebnergetic de doar 0.1 W, o scădere cu peste 95{bcbc4dc946bbf70e24147519f12634a3bbefddf292a77125ef416eb9370e53d0} față de un aer condiționat convențional.
 6. Control Wi-Fi – Puteți să vă controlați foarte ușor aparatul de aer condiționat de oriunde cu smartphone-ul și conexiunea la Wi-Fi
 7. Răcire rapidă – Datorită tehnologiei noastre avansate, aparatele de aer condiționat Daewoo asigură o experiență răcoroasă și confortabilă mult mai rapid decât în trecut.

Pentru a vă bucura de toate avantajele aparatelor de aer condiționat Daewoo, achiziționați un aparat și beneficiați și de 3 ani Garanție.

 

Distribuie!21 thoughts on “De ce să alegi aparatele de aer condiționat Daewoo”

 • Ca să ai o viață frumoasă și deosebită chiar merită să investești într-um aparat de aer condiționat! Și Daewoo e chiar potrivit zilelor fierbinți ! Succes și zile răcoroase cu Daewoo !

 • Dap, treaba buna cu ac-urile astea Daewoo, eu am un model cu wifi (DSB-F1201ELH-VKW), recomand aparatul, chiar dacă, nu vine cu nici un fel de instrucțiuni despre felul in care ajunge sa se conecteze la router…… Primești doar un manual in care ești instruit pt a putea instala (prin scanare de cod QR….) o aplicație dedicată controlului ac-uri….. PS: dacă știe cineva cum…… va rog, destăinuiți ! Mulțam,

 • Si eu am aceeasi problema la wifi.sa ne zica cineva cum se conecteaza.Am urmat toti pasii din carte ….la un moment dat zice ca s-a configurat cu succes si ma trimite in device list.Aici surpriza…nu imi apare nimic….Cine poate sa ne spuna cum se face sau daca mai trebuie ceva de facut ii multumesc anticipar

 • Si eu am aceeasi problema la wifi.sa ne zica cineva cum se conecteaza.Am urmat toti pasii din carte ….la un moment dat zice ca s-a configurat cu succes si ma trimite in device list.Aici surpriza…nu imi apare nimic….Cine poate sa ne spuna cum se face sau daca mai trebuie ceva de facut ii multumesc anticipar
  Model 1201

 • Buna ziua,
  Pentru a rezolva problemele ce le-ati intampinat, rugam sa urmati pasii de mai jos:

  Pas 1: Resetarea modulului wifi:
  Resetare WIFI
  Daca AC configurat nu poate fi controlat normal de pe telefonul dumneavoastra,
  sau in cazul In care doriti sa schimbati telefonul sau ruterul local, puteti alege
  functia de resetare pentru reconfigurare.
  (Nota: Asigurati-va ca WIFI de la AC este pornit 9i In stare de a9teptare.)
  Metoda 1
  Apasati butonul “display” de pe telecomanda (unele modele nu au acest buton) de
  6 ori In 20 de secunde pana cand se aude un zgomot. Apoi reconectati WIFI
  aparatului de aer conditionat urmarind pa9ii pentru activarea functiei WIFI.
  Metoda 2
  Deschideti panoul frontal al unitatii interioare, veti gasi modulul WI Fl. Utilizati o
  unealta potrivita pentru a apasa butonul WIFI “Reset”, pana cand lumina continua
  sa clipeasca 9i afi9eaza “CF” pe afi9aj. Apoi reconectati WIFI aparatului de aer
  conditionat urmarind pa9ii pentru activarea functiei WI Fl.
  Pas 2: lnchiderea datelor mobile 9i deschiderea WIFI telefon/tableta.
  Pas 3: Tn cazul In care sunt mai multe retele WIFI In zona In care este montat
  AC-ul, ambele device-uri (AC si tel/tableta) trebuie sa fie pe aceeasi retea WIFI.
  Pas 4: Se continua cu instructiunile din manual.

  • Buna ziua,

   Va rugam sa va asigurati ca telefonul/tableta si aparatul de aer conditionat sunt conectate la aceeasi conexiune WiFi. Aparatul AC se conecteaza automat la cea mai stabila retea din camera.

   Va multumim!

   • In mod cert este ceva de la modulul de wifi de la ac.Am incercat toate variantele posibile,de la reset wifi de la ac pana la reset router si reconfigurare.NU MERGE in nici un fel.Dupa ce urmez pasii ca in carte si dupa cele spuse de dvs aici, in aplicatie introduc user-ul si parola , ii dau configurare apoi sta ca un minut si spune sa verific device list.Cand ma intorc in device list nu gasesc aparatul de ac.TREABA CU RESETUL NU FUNCTIONEAZA!!!!

    • Ne ajuta cineva cu explicatii?cei de la Daewoo ar trebui sa verifice aplicatia Tfiac pentru modelele de ac cu wifi.Asteptam explicatii care ne pot ajuta.Sunt curios ce o sa zica domnul de la service care trebuie sa vina la sesizare.Oricum e dezamagitor sa cumperi un ac sa astepti sa vina sa il monteze si sa constati ca wifi nu merge.Acum trebuie sa astept de la 1 la 15 zile sa vina cineva de la service.Foarte frumos,nu?

  • Am rezolvat problema cu wifi-ul la modelul asa . Nu trebuie decât să activați după telefon cu sursele necunoscute. Iar după o puteți dezactiva.

 • după ce instalați aplicația pe telefon eventual prin scanarea codului din manual trebuie sa fiți in aceiași rețea cu aerul condiționat apoi resetați prin ridicarea capacului frontal si in dreapta aveți modulul wifi, apăsați butonul pana când se stinge ledurile verzi ale modulului si apare pe afișaj ceva cu C înainte CF sau CC apoi este conectat. La mine după ce s-a conectat am scos telefonul din rețea si a mers si prin 4G.

 • Merge la sigur cu metoda dl-ui LAURENTIU, cu mentiunea ca trebuie sa tineti apasat pana apare acea indicatie CF (max. 10 secunde) Asta dupa ce m-am luptat cu resetul…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *