mini – prima mașină de spălat din lume cu încărcare frontală montată pe perete

mini – prima mașină de spălat din lume cu încărcare frontală montată pe perete

Primul design de acest fel din lume – Mini este un aparat electrocasnic unic cu un design inovativ și funcții practice.

Mașină de spălat cu încărcare frontală

 • Mini este prima mașină de spălat din lume cu încărcare frontală montată pe perete, ce poate fi instalată în baie, cămară, bucătărie și diverse alte locuri.

Design ultra-minimalist

 • Mini are un design drăguț și adorabil, într-un cadru cubic stabil și culori armonioase care contribuie la decorarea interioarelor caselor.

Funcția practică a mașinii Mini

 • Tehnologiile de ultimă generație de la Daewoo Electronics se aplică la Mini, prezentând o varietate de funcții esențiale pentru îmbunătățirea vieții de zi cu zi.

Funcțiile unice ale mașinii de spălat mini pentru o spălare mai rapidă și mai temeinică a diferitelor țesături. Mai jos găsiți câteva funcții ce au grijă de hainele dumneavoastră:

 1. Curățare temeinică zilnică
 • mini permite spălarea zilnică a prosoapelor, cămășilor, lenjeriei de corp și șosetelor pentru un mediu casnic mai curat.

2. Spălare în 29 de minute

 • Deoarece ciclul sintetice 20°C durează numai 29 de minute, grăbește procesarea rufelor, reducând consumul de apă și energie cu 14{bcbc4dc946bbf70e24147519f12634a3bbefddf292a77125ef416eb9370e53d0}, în comparație cu mașinile de spălat cu încărcare frontală obișnuite.

3. Articole de îngrijire pentru bebeluși

 • ciclul „Articole îngrijire bebeluși” al mini nu lasă urme de detergent după spălare, pentru a proteja pielea sensibilă a bebelușilor de iritații.

4. Curățare delicată a hainelor de înaltă calitate

 • mini permite spălarea în siguranță a bluzelor, tricotajelor și hainelor din lână care sunt vulnerabile la deformare fără a deteriora țesăturile și fără a le decolora.

VIDEO:

 

Distribuie!3 thoughts on “mini – prima mașină de spălat din lume cu încărcare frontală montată pe perete”

 • Buna ziua
  Detin o masina de spalat destul de veche daewoo cu incarcare pe sus dar care are tehnologia cu bule si intrare atat de apa rece cat si de apa calda
  As dori sa stiu daca mini si care din modelele normale cu incarcare frontala au aceleasi functionalitati:
  – tehnologia de spalare cu generator de micro bule si
  – intrare atat de apa rece cat si de apa calda (economie de curent daca ai centrala proprie)
  Cu stima
  Amedeo

  • Buna ziua dl. Amedeo,

   Tehnologia cu bule de aer o au urmatoarele modele: DWC-PD1213, DWC-ED1432 si DWD-HC9241B. Le gasit pe eMag pe toate. Din pacate nu se mai produc modele cu intrari separate pentru apa calda si rece, avand doar intrare de apa rece. Multumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *