Surpriză: Campania 5 ANI GARANȚIE DAEWOO tocmai s-a prelungit!

Surpriză: Campania 5 ANI GARANȚIE DAEWOO tocmai s-a prelungit!

Abonează-te la newsletterul nostru și poți primi vouchere cadou:

Campania promoțională “5 ani garanție Daewoo – Încredere în tehnologia coreeană” s-a prelungit până la data de 31 iulie 2017, iar detaliile le găsiți în magazinele partenere participante (cele care comercializează aparate electrocasnice marca Daewoo Electronics).

Activarea garanției de 5 ani (2 ani garanție standard + 3 ani garanție extinsă) se poate face până la data de 14 iunie 2017 inclusiv, în caz contrar, rămâne valabilă numai garanția standard de 2 ani.

Pentru a participa la această promoție trebuie să achiziționați cel puțin un aparat electrocasnic marca Daewoo Electronics, din urmatoarele categorii: aparate frigorifice, cuptoare cu microunde și aspiratoare, în perioada 15 februarie 2017 – 15 mai 2017. Din această campanie fac parte doar produsele menționate în regulamentul acesteia.

Pentru activarea și înregistrarea garanției extinse trebuie să trimiteți datele personale și datele de identificare ale produsului pâna la data de 31 august 2017 inclusiv, folosind una dintre modalitațile de înscriere specificate mai jos. Aceste date sunt disponibile în regulamentul campaniei, în cadrul formularului online disponibil pe site-ul www.daewoo-electronics.ro la adresa extragarantie.daewoo-electronics.ro și în flyer-ul destinat acestei campanii.

Modalitați de transmitere a datelor necesare pentru obținerea extragaranției:
• Formular online: extragarantie.daewoo-electronics.ro
• Poștă: Bulevardul Ion Ionescu de la Brad, Nr. 61-63, Et. 2, Ap. 9, Sector 1, 013812, București, România

Pentru completarea formularului disponibil online, va rugăm să accesati unul dintre următoarele link-uri, în funcție de categoria din care face parte produsul achiziționat de dumneavoastră:
Aparate frigorifice Daewoo
Cuptoare cu microunde Daewoo
Aspiratoare Daewoo

Descarcă de mai jos documentele specifice campaniei “5 ani garanție Daewoo – Încredere în tehnologia coreeană”:

Regulamentul oficial al campaniei “5 ani garanție Daewoo – Încredere în tehnologia coreeană”

Flyer 5 ani garanție Daewoo

Vă mulțumim pentru încrederea în produsele Daewoo Electronics!

Distribuie!Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *